Δραστηριότητες

ΚΑΤΆΔΥΣΗ ΜΕ ΥΠΟΒΡΎΧΙΑ

Ανακαλύψτε τον υπέροχο βυθό με υποβρύχια εξερεύνηση στη Σκιάθο.
Τα περισσότερα καταδυτικά κέντρα της Σκιάθου βρίσκονται στη νότια πλευρά του νησιού, ιδιαίτερα σε τουριστικές παραλίες όπως τα Τζανέρια, οι Κουκουναριές, ο Βρωμόλιμνος και ο Βασιλειάς. Τα κέντρα αυτά προσφέρουν μαθήματα για όλες τις ηλικίες, νοικιάζουν τον απαραίτητο εξοπλισμό και οργανώνουν καταδυτικά ταξίδια σε ενδιαφέροντες υφάλους και κοντινά ακατοίκητα νησιά. Με την κατάλληλη καθοδήγηση, οι καταδύσεις στη Σκιάθο μπορούν να γίνουν και τη νύχτα.

PARASAILING

Μπορείτε να πετάξετε μέχρι τα 300 πόδια (100 μέτρα).Η θέα εκεί πάνω είναι μοναδική. Θα μπορείτε να δείτε την παραλία Τζανεριά ,την παραλία Αχλαδιές, την παραλία Βασιλειά, την πόλη της Σκιάθου και την παραλία Μεγάλη Άμμος.

Είναι μια περιπέτεια και μπορείτε πάντα να μοιραστείτε αυτή τη στιγμή με έναν φίλο.

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τη φωτογραφική σας μηχανή και να τραβήξετε όμορφες φωτογραφίες.

JET SKI & ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Με πολλές οργανωμένες παραλίες, ειδικά στη νότια πλευρά, υπάρχουν πολλά κέντρα θαλάσσιων σπορ στη Σκιάθο. Αυτά τα κέντρα θαλάσσιων σπορ της Σκιάθου προσφέρουν πολλά διασκεδαστικά παιχνίδια για μια απολαυστική μέρα στην παραλία. Ζήστε την αδρεναλίνη κατά τη διάρκεια των διακοπών σας με παιχνίδια όπως τζετ σκι, μπανάνες, βόλτες με τούρμπο, κανό καγιάκ και άλλα. Αυτά τα θαλάσσια σπορ της Σκιάθου βρίσκονται σε δημοφιλείς παραλίες, όπως οι Κουκουναριές, ο Βασιλιάς, η Μεγάλη Άμμος και ο Βρωμόλιμνος.

ΕΚΔΡΟΜΈΣ ΜΕ ΣΚΆΦΟΣ

Μια από τις πιο ενδιαφέρουσες εκδρομές είναι ο γύρος του νησιού με σκάφος. Αυτό συμβαίνει επειδή πολλές από τις 66 παραλίες δεν είναι προσβάσιμες με αυτοκίνητο. Γι’ αυτό σας προτείνουμε αυτή την ημερήσια εκδρομή με ιστιοπλοΐα γύρω από το νησί για να κολυμπήσετε και να φωτογραφίσετε ό,τι δεν μπορούμε από την ηπειρωτική χώρα.

Πεζοπορία

Η Σκιάθος διαφέρει από τα άλλα νησιά με την καλύτερα οργανωμένη υποδομή για πεζοπορία: διαθέτει 25 σηματοδοτημένες διαδρομές μήκους 197 χιλιομέτρων. διάρκεια, και διαφορετικά επίπεδα πολυπλοκότητας (από τις αρχικές 1-2 ώρες έως επαρκώς πολύπλοκα, για μια ολόκληρη ημέρα). Οι διαδρομές είναι γεμάτες από θεαματική πανοραμική θέα, όμορφα μέρη για να σταματήσετε και να κάνετε πικνίκ, χαμένα μοναστήρια και παρεκκλήσια και μισο-άγριες παραλίες. Θα εκπλαγείτε πραγματικά από την αγνή ομορφιά της Σκιάθου: οι λόφοι, τα ατελείωτα καταπράσινα δάση, τα ορεινά μονοπάτια, οι πηγές και τα ποτάμια – όλα αυτά θα σας αποκαλύψουν μια άλλη πλευρά του νησιού.

ΙΣΤΙΟΠΛΟΪ́Α

Η θάλασσα, ο ήλιος και ο άνεμος ήταν πάντα τα καλύτερα φάρμακα για όλες τις ασθένειες, τις ραγισμένες καρδιές και τη μοναξιά. Αν δεν έχετε βιώσει ποτέ τη θεραπευτική δύναμη μιας ημέρας στη θάλασσα και στα ιστιοφόρα, κάντε το το συντομότερο δυνατό. Χάνετε πολύ χρόνο! Το να αναπνέετε τον αέρα της θάλασσας και τον άνεμο, να αισθάνεστε τη ζεστασιά του ήλιου στο δέρμα σας και να ακούτε τα κύματα να σκάνε στα βράχια είναι πραγματικά μοναδικές εμπειρίες.