ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΗ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Παρακολουθούμε εκ του σύνεγγυς τις δηλώσεις των Κέντρων Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων και του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας σχετικά με τις νέες περιπτώσεις κοροναϊού (COVID-19) και ακολουθούμε τις οδηγίες αυτών των οργανισμών και των τοπικών υπηρεσιών υγείας. Η ευημερία των επισκεπτών και των συνεργατών μας είναι υψίστης σημασίας.

Σημαντικές πληροφορίες:

Στους δημόσιους χώρους του ξενοδοχείου οι επιφάνειες αντιμετωπίζονται με απολυμαντικά νοσοκομείου και ο καθαρισμός γίνεται με αυξημένη συχνότητα.

Στα δωμάτια όλες οι επιφάνειες καθαρίζονται σχολαστικά με απολυμαντικά ποιότητας νοσοκομείου. Αφού όλοι οι επισκέπτες έχουν κλείσει τα κλιματιστικά και έχουν φύγει από το δωμάτιο, οι υπάλληλοι θα μπουν και θα χρησιμοποιήσουν ειδικό εξοπλισμό κατά τη διαδικασία καθαρισμού. Σε κάθε νέα άφιξη, αυτός ο εξοπλισμός θα αντικαθίσταται. Αλλαγές σεντονιών και πετσετών θα πραγματοποιούνται κάθε τρεις ημέρες. Όλα τα σεντόνια και οι πετσέτες θα πλυθούν και θα στεγνώσουν ξεχωριστά σε υψηλές θερμοκρασίες. Δεν θα υπάρχει καθημερινή φροντίδα καθαρισμού. Μόνο τα σκουπίδια θα λαμβάνονται καθημερινά. Οι επισκέπτες μπορούν να αφήσουν αυτά τα σκουπίδια στον κάδο έξω από την είσοδο των δωματίων. Για κάθε καθαρισμό έκτακτης ανάγκης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον δικό σας εξοπλισμό καθαρισμού και το δεύτερο ζεύγος κλινοσκεπασμάτων έκτακτης ανάγκης που τοποθετείται σε κάθε ντουλάπα. Τα κλιματιστικά θα απολυμανθούν και θα καθαριστούν με τον ασφαλέστερο τρόπο που ορίζεται από τα πρωτόκολλα υγείας μετά από κάθε άφιξη.

Η δέσμευσή μας για την καθαριότητα:

Αποτελούμενο από εσωτερικές και εξωτερικές εξειδικευμένες πρακτικές στον τομέα της ασφάλειας των υδάτων, της υγιεινής και της μόλυνσης, το ξενοδοχείο θα εργαστεί για να αναπτύξει νέα πρότυπα, πρότυπα και συμπεριφορές καθαριότητας για τους επισκέπτες. Τα νέα πρότυπα θα εφαρμοστούν για την ελαχιστοποίηση του κινδύνου και την ενίσχυση της ασφάλειας για τους ταξιδιώτες και τα άτομα που φορούν το σήμα ονόματος HHS.

Νέοι όροι καθαρισμού

Ενώ το Holiday House Skiathos αναπτύσσει το έργο του, θα αναπτύξουμε βελτιωμένες τεχνολογίες στις ιδιοκτησίες του τους επόμενους μήνες, για να καλύψει περιοχές και επιφάνειες που συνήθως παραλείπονται σε τυπικές διαδικασίες καθαρισμού. Κατά τον καθημερινό καθαρισμό του, το ξενοδοχείο θα χρησιμοποιεί επίσης υψηλής ποιότητας απολυμαντικά, τα οποία συνιστώνται από τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων και τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας για τη θεραπεία γνωστών παθογόνων.

Αλλαγές στο σύστημα καθαρισμού

Όταν οι επισκέπτες κάνουν check in στο HHS τους επόμενους μήνες, θα παρατηρήσουν μια σειρά από προσθήκες που θα θέσουν ένα ακόμη υψηλότερο επίπεδο καθαριότητας για το ξενοδοχείο. Πρώτα απ ‘όλα, μια αίσθηση ασφάλειας για οποιαδήποτε μετάδοση ενισχύεται από το γεγονός ότι το HHS αποτελείται από ξεχωριστές κατοικίες, με εισόδους ανέπαφες από άλλους επισκέπτες.

Για να βοηθήσουμε στη μείωση του κινδύνου μετάδοσης COVID-19 μέσω επαφής από άτομο σε άτομο θα χρησιμοποιηθεί σήμανση για να υπενθυμίσει στους επισκέπτες τη διατήρηση των πρωτοκόλλων κοινωνικής απόστασης. Θα υπάρχουν περισσότεροι σταθμοί απολύμανσης χεριών γύρω από το ξενοδοχείο – κοντά στις εισόδους και τη ρεσεψιόν, καθώς και χώροι συσκέψεων. Οι επισκέπτες μπορούν να επιλέξουν να χρησιμοποιήσουν τα τηλέφωνά τους για να κάνουν check in, να κάνουν ειδικά αιτήματα και ειδικές παραγγελίες. Αυτές οι «ανέπαφες» υπηρεσίες μπορούν να γίνουν γρήγορα μέσω εσωτερικών τηλεφώνων, email ή ζωντανής συνομιλίας. Επίσης, οι επισκέπτες είναι υπεύθυνοι να μεταφέρουν τις αποσκευές τους στο δωμάτιό τους. Οι υπάλληλοί μας θα καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για να τους φέρουν όσο το δυνατόν πιο κοντά στο δωμάτιο.

Στην κοινότητα των εργαζομένων:

Για να παρέχουμε ένα ασφαλές περιβάλλον για τους επισκέπτες μας έχουμε ήδη αγοράσει τις απαιτούμενες προμήθειες, συμπεριλαμβανομένων των προϊόντων καθαρισμού, καθώς επίσης και  μάσκες, γάντια, αντισηπτικά μαντηλάκια, απολυμαντικά και καθαριστικά  για όλους τους εργαζόμενους πρώτης γραμμής.

Το προσωπικό του ξενοδοχείου,  που έχει πιστοποιηθεί για τα επείγοντα περιστατικά, λόγω της πανδημίας COVID-19, εγγυάται όλα τα παραπάνω για λογαριασμό της εταιρείας.

 
 

01/03/2020

Αγαπητοί καλεσμένοι,

Το Holiday House, αντιμετωπίζοντας τη γενική παγκόσμια κατάσταση με ευθύνη έναντι των πελατών και των εργαζομένων του, ολοκλήρωσε την προληπτική γενική απολύμανση σε όλο το συγκρότημα. Θα θέλαμε επίσης να σας ενημερώσουμε ότι το συγκρότημά μας αποτελείται από ανεξάρτητα στούντιο, μεζονέτες και διαμερίσματα, με ξεχωριστές κεντρικές εισόδους σε κάθε κατάλυμα και ο κοινόχρηστος χώρος είναι εξωτερικός, όπως μπορείτε να δείτε από τις φωτογραφίες.

Για όσους από εσάς θα μας τιμήσετε με την παρουσία σας κατά τη διάρκεια της θερινής περιόδου, σας ενημερώνουμε ότι ενδέχεται να υπάρξει μικρή καθυστέρηση στο check-in λόγω της απολύμανσης του καταλύματος που έχετε κάνει κράτηση, καθώς και της πιθανότητας σύντομης καθυστέρησης στη δωρεάν παροχή μεταφοράς με λεωφορείο, λόγω συνεχούς απολύμανσης, των διαθέσιμων μεταφορικών οχημάτων.

Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη και την κατανόησή σας. Κάνουμε το καλύτερο για να διασφαλίσουμε ότι θα μείνετε χαρούμενοι, ικανοποιημένοι και πάνω από όλα υγιείς! ! !

10/04/2020
Σημαντικό μήνυμα για επισκέπτες με κρατήσεις από 13/03/2020 έως 30/09/2020

Αγαπητοί φιλοξενούμενοι

ΜΗΝ ΑΚΥΡΩΣΕΤΕ !!! ΤΟ HOLIDAY HOUSE  ΘΑ ΕΚΔΟΣΕΙ VOUCHER ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΑΝ ΝΑ ΑΚΥΡΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΤΟΥΣ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΟΥ COVID19, ΚΑΙ ΣΑΣ ΔΙΝΕΙ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΕΠΑΝΑΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΕΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΑΣ ΣΤΟ ΚΑΤΑΛΥΜΑ ΜΑΣ! Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ  ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ ΤΟΥ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΗΣ: ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ 13/03/2020 ΕΩΣ 30/09/2020, ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΚΔΩΣΟΥΜΕ ΑΝΟΙΧΤΑ VOUCHER , ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΑΝΑΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΕΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΑΣ ΕΩΣ 30/09/2022. ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΧΑΣΑΝ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ, Ή ΑΚΥΡΩΣΑΝ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΣΟΒΑΡΟ ΛΟΓΟ, ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΠΛΗΡΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ, ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ Β’,  ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ  Γ’ ΓΙΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΕΩΣ 30/06/2020, ΔΕΝ ΣΥΛΛΕΓΟΝΤΑΙ !!!

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ!

Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ!

27/04/2020
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΠΑΝΟ ΘΕΟΦΑΝΙΔΗ,ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ ΤΟΥ HOLIDAY HOUSE

ΣΤΟ HOLIDAY HOUSE ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΜΕΤΡΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ COVID 19, Ή ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΗ ΓΝΩΣΤΗ ΓΡΙΠΗ, ΕΧΟΝΤΑΣ ΕΝΑ ΚΑΛΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΜΕΝΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ, ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ, ΣΥΝΤΗΡΗΤΕΣ, ΟΔΗΓΟΥΣ ΚΤΛ. ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΩΝ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΩΝ ΜΑΣ. ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΤΙ ΙΟΙ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΕΝΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ, ΟΠΩΣ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ, ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ 70/77 ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ, ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΟΤΙ ΤΗΡΟΥΜΕ ΠΑΝΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΤΙ: 

  1. META THN ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΗ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ ΜΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΑΤΜΟΥ ΣΕ ΠΟΡΤΕΣ,ΠΑΡΑΘΥΡΑ,ΚΡΕΒΑΤΙΑ,ΜΠΑΝΙΑ,ΚΟΥΖΙΝΕΣ ΚΤΛ.
  2. ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΤΙΣΗΠΤΙΚΟ ΧΕΡΙΩΝ ΚΑΙ ΧΛΩΡΙΝΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΑΝΙΟ,ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ Ο ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΣ.
  3. ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΕΤΣΕΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΣΠΡΟ ΧΡΩΜΑ.ΕΠΙΣΗΣ, ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΩΤΟΚΟΛΟ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ,ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΥΓΕΙΑΣ.
  4. ΤΟ ΤΖΑΚΟΥΖΙ ΠΟΥ ΣΧΕΔΙΑΖΑΜΕ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ, ΔΙΟΤΙ ΠΡΟΟΡΙΖΟΤΑΝ ΓΙΑ ΧΡΗΣΗ ΠΟΛΛΩΝ, ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ.ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟ ΓΙΑ ΤΟ 2021.
  5. Ο ΠΡΩΙΝΟΣ ΔΙΣΚΟΣ ΜΕ ΚΑΦΕ,ΤΣΑΙ,ΖΑΧΑΡΗ,ΜΕΛΙ ΚΑΙ ΒΟΥΤΥΡΟ ΠΟΥ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΕ ΣΤΑ ΔΩΜΑΤΙΑ ΠΑΥΕΙ ΝΑ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ,ΜΕΧΡΙ ΝΕΩΤΕΡΑΣ.ΟΠΟΙΟΣ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΚΑΦΕΤΙΕΡΑ,ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΠΟΛΥΜΑΙΝΟΥΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΑΣ,ΚΑΘΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΦΙΛΤΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΧΝΕΤΕ ΤΟΝ ΚΑΦΕ ΣΑΣ.
  6. ΤΟ HOLIDAY HOUSE ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΣΤΟΥΝΤΙΟ,ΜΕΖΟΝΕΤΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ ΧΩΡΙΣ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ.ΑΝΟΙΞΑΜΕ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΛΕΙΣΤΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ.ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΑ ΠΕΡΙΕΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΑ ΜΠΑΛΚΟΝΙΑ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΝΟΙΧΤΟΣ ΚΗΠΟΣ.

ΑΓΑΠΗΤΕ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΕ,

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΟΤΙ ΕΠΙΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΥΝΕΧΩΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ COVID 19 ΚΑΙ ΔΡΟΥΜΕ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΥΓΕΙΑΣ.ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΟΣ ΜΑΣ ΣΤΟΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΕΝΑ ΑΣΦΑΛΕΣ,ΥΓΙΕΣ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΑΣ.

ΑΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ,ΜΗΧΑΝΗ Ή ATV ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΜΑΣ , ΜΕΤΑ ΧΑΡΑΣ ΣΑΣ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΜΕ ΝΑ ΕΛΕΓΞΕΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΗ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΤΗΝ ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΑΡΚΙΝΓΚ ΤΟΥ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ!

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΑΣ.

Όροι και Προυποθέσεις Κρατήσεων κατά τη διάρκεια του Covid-19

Από την 1/6/2020,εξαιτίας της κατάστασης με τις κρατήσεις, το ξενοδοχείο κρατάει μια κατάθεση 20% και το υπόλοιπο ποσό πρέπει να πληρωθεί τουλάχιστον 7 ημέρες πρίν την άφιξη σας. Αν υπάρχει πρόβλημα και δεν μπορείτε να έρθετε στο Holiday House,θα σας εκδώσουμε Vοucher, για να μας επισκεφθείτε την επόμενη χρονιά ,από 1η Ιουνίου έως 20 Σεπτεμβρίου, για το ίδιο χρονικό διάστημα, ή για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, καλύπτοντας τη διαφορά στην τιμή. 

Το Voucher θα είναι έγκυρο μόνο για την ανοιχτή σεζόν!

Για περισσότερες ερωτήσεις είμαστε στη διάθεση σας!